Predstavljamo / Koprivničke priče 1 – elektronička knjiga

23. travnja 2021.
Noć knjige

Koprivnica sa svojim ulicama, kvartovima i ostalim prepoznatljivim toponimima poprište je radnji deset kratkih priča u prvoj elektroničkoj knjizi koju je u potpunosti pripremila i objavila Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica. Knjigu Vam predstavljaju autori priča koje su nagrađene ili su ušle u uži izbor na natječajima koprivničke Knjižnice za najbolju kratku kriminalističku priču u 2019. godini i najbolju kratku ljubavnu priču u vrijeme korona virusa u 2020. godini.

Iz predgovora:
“U prvom dijelu knjige pod naslovom ‘Koprivnički krimići’ okupljene su četiri priče, a u drugom dijelu pod naslovom ‘Ljubav u Koprivnici u vrijeme korone’ šest priča. Priče su nagrađene (prve tri u svakom dijelu) ili su ušle u uži izbor na anonimnim kreativnim natječajima koje je provela Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica za najbolju kratku kriminalističku priču u 2019. godini i najbolju kratku ljubavnu priču u vrijeme koronavirusa u 2020. godini. Cilj oba natječaja bio je potaknuti literarno stvaralaštvo o Koprivnici, a to što su na njih prispjele priče iz raznih hrvatskih gradova, a ne samo iz Koprivnice, organizatori smatraju svojim velikim uspjehom.
Vjerujemo da će objavljivanje ovih kratkih priča naći put do šireg kruga čitatelja te autorima donijeti satisfakciju za uloženi kreativni napor, a svima koji se vole igrati riječima poticaj za stvaranje novih svjetova pisanjem.”

VIDEOPREDSTAVLJANJE

Elektroničke knjige dostupne su ovdje:
Koprivničke priče 1 – .pdf
Koprivničke priče 1 – epub

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice