Ravnateljstvo

Karlo Galinec

Riječ ravnatelja

Dragi korisnici, suradnici, kolege, prijatelji, svi sadašnji i budući posjetitelji naše i vaše knjižnice,

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica svojom je inovativnošću, sposobnostima, znanjem i predanošću zaposlenika jedna od vodećih knjižnica u Hrvatskoj koja u svojim promišljanjima i planiranjima razvoja uvijek u središte stavlja Vas, svoje korisnike, i Vaše potrebe.
Svoje vodeće mjesto u kulturnom i društvenom životu Grada i Županije potvrđujemo kroz veliku uključenost stanovnika u naše programe i usluge. Brojka od preko 100 000 posjeta godišnje samo je potvrda važnosti knjižnice i interesa za aktivnosti koje provodimo. Izrazito smo zahvalni što nas prepoznajete kao važan dio Vašeg života te ćemo nastaviti s uvođenjem inovativnih sadržaja kako bismo Vam omogućili provođenje kvalitetnog vremena u knjižnici i s knjižnicom.

Identitet knjižnice koji gradimo je slobodno i zabavno mjesto za svakog pojedinca, mjesto bez predrasuda, podržavajuće u otkrivanju vlastite kreativnosti i interesa. Mjesto razmjene ideja i informacija koje obogaćuju sadašnjost te pripremaju svakog pojedinca za budućnost i izazove koje ona donosi.

Budućnost oblikujemo s Vama. Pozivamo Vas da se svojim prijedlozima i idejama aktivno uključite u poboljšanje naših usluga.

Hvala što ste dio naše zajednice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice