Otvoreno

08:00 - 19:00

Makerspace

Znamo da se najbolje uči kroz zabavu, igru, istraživanje i suradnju i zato smo stvorili Makerspace! Prostor je to u kojem potičemo nove oblike učenja, posebno u području informatike, prirodnih znanosti i tehnike i u kojem svi mogu slobodno koristiti tehničke uređaje i opremu, isprobavati ih, pomoću njih stvarati nešto novo ili se kreativno izražavati.

Makerspace

Samostalno korištenje prostora i opreme

Samostalno korištenje prostora i opreme moguće je svaki radni dan od 12 do 15 sati uz prisutnost dežurnog knjižničara. Trenutno su na raspolaganju 3D printer,  smart TV, PlayStation 4 i VR naočale, micro:bit i BOSON setovi dodataka, mBot, AQ:bit, micro:Maqueen, Makey Makey, računala, laptopi i tableti. Posjetitelje očekuju i mjesečne tematske aktivnosti, kao i povremene kreativne radionice, radionice robotike, 3D printanja, korištenja digitalnih kreativnih alata i sl.

Makerspace prostor
Makerspace prostor

 

Prostor se može koristiti i izvan ovog vremena prema dogovoru s knjižničarima ili unajmiti za komercijalne aktivnosti. Kontakt i e-mail za rezervacije i sve potrebne informacije je makerspace@knjiznica-koprivnica.hr.

 

 

Ljetno radno vrijeme 2021.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice