Podcast / Premalo čitam

Prva sezona podcasta bavi se običnim ljudima s neobičnim pričama, ambasadorima čitanja Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica. Ova je sezona okupila različite goste koje povezuje jedno: oni čitaju i čitanje im je važno. Imaju tisuće različitih razloga za čitanje. Svaki je duboko intiman, jednako vrijedan i svi su ih gosti hrabro podijelili sa slušateljima u prvoj sezoni.

Druga sezona istražuje nove smjerove i teme i posvećena je mentalnom zdravlju. Okuplja goste različitih profesija i iskustava koji o važnosti njegovanja mentalnog zdravlja govore iz različitih perspektiva – iz perspektive stručnjaka koji svakodnevno rade, istražuju i obrazuju se u službi podrške svima kojima je podrška potrebna i iz perspektive boraca koji su spremni podijeliti svoja iskustva kako bi pomogli drugima.

Podcast Premalo čitam potražite, slušajte i na većini servisa za emitiranje podcasta (Castos, Deezer, Spotify, Apple Podcasts, Pocketcasts, Castro, Google Podcasts, Amazon Music)

Projekt financijski podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Koprivnica, a na suradnji zahvaljujemo i Radiju Glas Podravine, Pučkom otovrenom učilištu Koprivnica, Gimnaziji “Fran Galović”, autorima glazbene špice Konradu Mulvaju i Goranu Živkoviću-Žiki te koprivničkom Ogranku Hrvatskog čitateljskog društva.

Sezona 1

Sezona 2

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice