Luca preporučuje

Anka Brazilijanka / Mato Lovrak

Topla i dirljiva priča o sudbini djevojčice bez roditelja koja na kraju pronalazi obitelj prema kojoj je snimljen i istoimeni film.

3čave izabrane pjesme / Pajo Kanižaj

Pored novih ostvarenja – grafičkih pjesama, ova zbirka P. Kanižaja sadrži i najbolje pjesme iz prethodnih zbirki, što na štokavskom što na kajkavskom, aforizme, haiku-kajiku, domoljubne… Ovo izdanje donosi kratke prikaze u slici i riječi Kanižajevih knjiga za djecu i mladež te autorsku autobiografsku bilješku.

Čudo / R. J. Palacio

August (Auggie) Pullman rođen je s deformacijom lica zbog koje – sve dosad – nije išao u školu. Sad se sprema krenuti u peti razred u školi Beecher, a svatko tko je ikada bio novi učenik u školi zna kako to može biti teško. Stvar je u tome da je Auggie zapravo običan dječak s neobičnim licem. No, može li uvjeriti kolege da je isti kao i oni, unatoč tome kako izgleda?

Sretni kraljević i druge bajke / Oscar Wilde

U pričama Oscara Wildea dobrota uvijek pobjeđuje, a njegove bajke najuspiješniji su dio njegova stvaralaštva i bez sumnje se mogu mijeriti s bajkama H. C. Andersena.

Sijač sreće / Božidar Prosenjak

U knjizi je skupljeno pedeset sedam kratkih priča koje veličaju plemenite ljudske osobine, izriče prava istina i o djetetu i o odraslu čovjeku.

 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice