Želimo li spasiti naš planet? Najava događanja za održivost planeta Zemlje

11. ožujka 2019.

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) organizira događanje za održivost planeta Zemlje 11.3.2019. godine u Koprivnici.

Događanje će započeti u 16:00 sati u Kinu Velebit prikazivanjem dva dokumentarna filma održive tematike: „Potraga za rješenjem – praktične opcije“ i  „Posljedice na sjevernoj polutci“.

Nastavak događanja je u 17:00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ gdje će se održati otvoreni dijalog na teme obuhvaćene dokumentarnim filmovima, a u sklopu programa „Zelena knjižnica“.

Cilj događanja je informirati javnost i potaknuti na razmišljanje o važnosti održivog investiranja i upravljanja za održivost planeta Zemlje, kroz ponajbolje primjere iz svijeta.

Prikazivanje dokumentarnih filmova je dogovoreno izravno s autorom Sasjom Beslikom, glavnim direktorom održivih financija švedske Nordea Bank AB. Sasja Beslik je renomirani svjetski stručnjak iz područja održivih investicija i upravljanja. Proglašen je najboljim švedskim bankarom i savjetnik je Svjetskog ekonomskog foruma. Svojim radom i djelovanjem teži razvoju ekonomije na odgovoran način, zaštiti prirode i suživotu ljudi s prirodom.

Ključno je pitanje danas: Želimo li spasiti našu planetu?

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice