„Zdravstveni susreti pod suncobranima“ – Žene i novorođenčad : srce primaljstva

11. srpnja 2016.

U petak 15.7.2016. u 10.00 sati održat će program „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica na temu Žene i novorođenčad: „srce primaljstva“. Susret će se održati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.

O navedenoj temi govorit će Marijana Kranjec, primalja i Maja Katana, dr. med. Posjetitelji će dobiti odgovore na pitanja tko su primalje, koja je njihova uloga u životu žene, što ponijeti sa sobom u rodilište i što ponijeti za odlazak kući iz rodilišta.

Maja Katana, dr. med. rođena je 1988. godine u Osijeku gdje je završila osnovnu i srednju školu. Potom je upisala i završila Medicinski fakultet u Zagrebu, nakon čega je pripravnički staž obavila u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Kratko nakon staža bila je zaposlena kao liječnik u Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije te je u travnju 2015. započela specijalizaciju iz ginekoligije i opstetricije u Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice