Zdravstvene konzultacije / Liječenje glavobolje

2. ožujka 2020.

U subotu 7. 3. 2020. održat će se prve ovogodišnje Zdravstvene konzultacije. Gostovat će dr. Juraj Mark Poje, djelatnik Odjela neurologije Opće bolnice “dr.Tomislav Bardek” Koprivnica, specijalist neurologije. Tema će biti liječenje glavobolje.

Glavobolja je svima poznata tegoba i mnogi su se s njom u nekom dijelu života suočili, a jedan je od najčešćih simptoma i razloga zbog kojih pacijenti traže liječničku pomoć. Postoji više vrsta glavobolja, a najosnovnije je identificiranje tipa glavobolje u svrhu što boljeg liječenja. Samo liječenje sastoji se od izbjegavanja provokacijskih faktora individalnih za svakog pacijenta te adekvatne analgetske terapije, a u slučaju procjene slijedi daljnja neurološka obrada.

Zdravstvene konzultacije provode se kroz individualne razgovore s medicinskim stručnjacima na razne teme. Održavat će se u knjižnici tijekom godine i to prve radne subote u mjesecu od 10 do 12 sati na prvom katu knjižnice. Medicinski stručnjaci svakom će posjetitelju dati 10 do 15 minuta svog vremena kako bi sa svakim individualno razgovarali o poteškoćama s kojima se nose, a za razliku od konzultacija u bolnici u knjižnici vam ne treba uputnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice