Zajednički eko vrtovi 2014.-2015.

26. veljače 2015.

U srijedu 4.3.2015. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održati će se predavanje s osvrtom na stanje i budućnost projekta Zajednički eko vrtovi koprivničke Udruge Kopriva u Čitaonici tiska na prvom katu knjižnice.

Projekt je nastao kao potreba suvremenog načina života ljudi u gradu uz postojanje određenog pozitivnog trenda povratka čovjeka prirodi. Udruga Kopriva u suradnji s Gradom Koprivnica našla je rješenje za kvalitetno i ugodno ispunjenje slobodnog vremena svojih sugrađana. Provodeći vrijeme u zajedničkim eko vrtovima, pripadnici svih naraštaja međusobno se druže, uzgajaju voće i povrće te prakticiraju fizičku aktivnost na zraku. Više o projektu Zajednički eko vrtovi saznajte na predavanju gdje će se članovi udruge osvrnuti na početak stvaranja vrtova i sve aktivnosti koje su ostvarene u posljednjih godinu dana. 

Dođite na predavanje i saznajte sve o projektu, a možda se odlučite i priključiti zelenoj oaza mira i zadovoljstva koja višestruko vraća za uloženi trud.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice