Večer koprivničkih krimića

9. listopada 2019.

Na samom početku ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige u utorak, 15.10.2019. u 18.00 sati održat će se Večer koprivničkih krimića u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica (Čitaonica tiska na 1. katu). Tom prigodom javnosti će biti predstavljeni autori kratkih kriminalističkih priča koji su nagrađeni na kreativnom natječaju „Koprivnički krimić”, koji je Knjižnica „Fran Galović“ provela proteklog ljeta. Publika će imati priliku saznati nešto više o nagrađenim pričama čija je radnja smještena u grad Koprivnicu, na koprivničke ulice i u koprivničke kvartove.

Prva nagrada pripala je Zoranu ODŽIĆU iz Koprivnice za priču Kradljivci stripova (poklon bon za jednodnevni izlet za dvije osobe agencije Marbis tours), druga  nagrada  Hrvoju ŠIJAKU iz Koprivnice za priču Pod crkvenim zvonom (poklon bon od 300 kn agencije Silvija turista), treća nagrada Ivani NORAC iz Čeminaca za priču Ne možeš pobjeći (poklon bon za 3 knjige izdavačke kuće Šareni dućan) te utješna nagrada Martini KOBAŠ iz Koprivnice za priču H.D.R. (platneni ruksak i bookmarkeri Mitska bića – digitalna priča Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica).

Cilj natječaja je bio potaknuti literarno stvaralaštvo o Koprivnici te kasnije po motivima najboljih priča omogućiti organizaciju književnih šetnji i tako doprinijeti novom vidu koprivničkog kulturnog turizma. Stoga će na Večeri koprivničkih krimića biti prisutni i predstavnici sponzora, koji će nagrađenima uručiti nagrade.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice