Važna obavijest za korisnike

15. studenoga 2021.
Objava knjižnica Fran Galović

Poštovani korisnici,

temeljem Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (Odluka ) u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica uvode se nove epidemiološke mjere koje stupaju na snagu u svim javnim ustanovama od 16. studenoga 2021.

Sukladno Odluci, od 16. studenoga 2021. godine za ulazak u prostor Knjižnice obavezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde za osobe starije od 16 godina.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica obavještava svoje korisnike koji nemaju pravovaljane potvrde da knjižničnu građu mogu rezervirati putem aplikacije mKnjižnica (https://www.knjiznica-koprivnica.hr/mknjiznica/), elektroničkom poštom ili telefonom. Tako naručenu građu moći će preuzeti na ulazu sa Zrinskog trga. Također, građu za naše članove u Knjižnici mogu posuditi i članovi obitelji koji posjeduju potrebne potvrde.

Molimo korisnike da se i dalje pridržavaju svih aktualnih mjera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

U nadi da ćemo zajedno pobijediti još jedan izazov koji je pred nama, molimo Vas za razumijevanje i podršku u našim nastojanjima da se prilagodimo vremenu te da i dalje zainteresiranim građanima uspješno osiguramo pristup svim željenim sadržajima.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice