Uz Dan Grada Koprivnice bibliobus posjetili vrtićarci iz Reke i učenici PŠ Plavšinac

4. studenoga 2016.

Dan Grada Koprivnice 4.11.2016. u koprivničkom bibliobusu obilježile se posebne aktivnosti. Polaznici gradskog vrtića „Tratinčica“, podružnice „Lastavica“ iz Reke, posjetili su bibliobus i donijeli jesenske darove, a bibliobus je posjetio i Područnu školu Plavšinac u kojoj je uspostavljen stacionar Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.

Vrtićarci iz Reke za bibliobus su izradili „portret“ Koprivnice, sliku od sjemenki i recikliranih materijala, koja je izložena u bibliobusu i obići će gotovo cijelu županiju kako bi je svi korisnici imali priliku vidjeti. Donijeli su i jesenske darove – lišće izrađeno od sjemenki kukuruza, suncoketa i bundeve. Veselo druženje u bibliobusu zaključeno je čitanjem priče „Vuk koji je tražio ljubav“.

U Plavšinac je bibliobusna posada dostavila novi paket slikovnica kako bi osvježili fond malog knjižničnog stacionara, a pročitane priče i obrađene slikovnice vraćene su u koprivničku knjižnicu. Uvijek ugodno druženje u Plavšincu započelo je čitanjem priče „Razbojnik sa žutom pjegom“, a nastavljeno je razgovorom i listanjem slikovnica dostupnih u bibliobusu. Bibliobus će Plavšinac ponovo posjetiti na proljeće kako bi učenicima i učiteljicama dostavili novu pošljku knjiga iz Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice