Uspješno održana prva Ljetna tržnica knjiga ´19

2. srpnja 2019.

U subotu,  29. lipnja 2019. u ugodnom hladu koprivničkog Gradskog parka održana je prva ovogodišnja Ljetna tržnica knjiga.

Osim Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica, koja je već tradicionalno ponudila na prodaju svoje otpisane knjige i slikovnice, na Tržnici je sudjelovala i Knjižara „Šareni dućan“ te petnaestak građana. Mnogi ljubitelji čitanja, pa čak i oni najmlađi u dječjim kolicima, s velikim zanimanjem razgledali su ponudu knjiga, slikovnica i ostale građe, a mnogi od njih pri tom su ponešto i kupili.

Prihod ostvaren prodajom 197 otpisanih knjiga i slikovnica u iznosu od 1.002,00 kune Knjižnica će iskoristiti za obnovu svoga fonda  novim, zanimljivim i atraktivnim naslovima za djecu, mlade i odrasle.

Prodaja otpisane građe iz fonda Knjižnice nastavit će s i tijekom ljeta, svakog prijepodneva na štandovima ispred same knjižnične zgrade, a dio otpisane građe izložen je  i u ulaznom prostoru Odjela za odrasle gdje se knjige mogu slobodno razgledati i kupiti kod knjižničara na posudbenom pultu, svakoga radnog dana u radno vrijeme Knjižnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice