USKRSNA KREATIVNA RADIONICA ČITATELJSKOG KLUBA ZA MLADE

3. travnja 2014.

U subotu 5. travnja 2014. godine s početkom u 10 sati u Sobi za sastanke na 1. katu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se Uskrsna kreativna radionica koju organizira Čitateljski klub za mlade Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u suradnji s Udrugom Kopriva Koprivnica.
Članovi Čitateljskog kluba za mlade izrađivat će Uskrsne čestitke te različite ukrasne i uporabne predmete u različitim tehnikama koje će nakon radionice donirati Udruzi Kopriva Koprivnica koja će ih prodavati u humanitarne svrhe. Udruga Kopriva organizira Uskrsnu humanitarnu akciju s ciljem pomoći deset socijalno ugroženih obitelji s područja Grada i Županije. Sva sredstva prikupljena prodajom bit će namijenjena za nabavu potrebnih prehrambenih i higijenskih artikala za deset obitelji uključenih u ‘Uskrsnu humanitarnu akciju’.
Osim članova Čitateljskog kluba u radionici mogu sudjelovati i zainteresirani građani. Materijale potrebne za izradu i ukrašavanje predmeta osigurat će Knjižnica i Udruga Kopriva, no svi zainteresirani sudionici slobodno ponesu i svoje materijale.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice