Upitnik za korisnike narodnih knjižnica i bibliobusa u Koprivničko-križevačkoj županiji

18. lipnja 2019.

Sve narodne knjižnice i bibliobusi u Županiji uključeni su u “Istraživanje percepcije kvalitete knjižničnih usluga kod korisnika narodnih knjižnica i bibliobusa u Koprivničko-križevačkoj županiji” koje se provodi anketiranjem knjižničnih korisnika i traje od 18. lipnja do 31. srpnja 2019.

Osim za unaprijeđenje rada knjižnica i bibliobusa, rezultati će poslužiti za pripremu stručnog izlaganja prijavljenog za 12. savjetovanje za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj koje će se održati 2.-4.10.2019. na Plitvicama.

Anketiranje putem upitnika  dostupnog online na poveznici  https://forms.gle/NFjhgN5dpTqRS3qd9   istovremeno se provodi u svih pet narodnih knjižnica u Koprivničko-križevačkoj županiji (u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu, Virju i Gornjoj Rijeci) te u oba županijska bibliobusa (koprivničkom i križevačkom).

Putem ovog upitnika knjižničari žele saznati mišljenje korisnika o uslugama knjižnica ili bibliobusa čiji su korisnici te prikupiti od samih korisnika prijedloge mogućih poboljšanja knjižničnih i bibliobusnih usluga u Županiji.

Anketa je anonimna, a osim online, bit će dostupna i u tiskanom obliku u svakoj od uključenih knjižnica i bibliobusa gdje se može dobiti na zahtjev.

Knjižničari zahvaljuju svima koji će ispuniti anketu i tako pridonijeti stvaranju još boljih i suvremenijih knjižnica i bibliobusa u Koprivničko-križevačkoj Županiji.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice