Upišite svoje dijete na jednu od zanimljivih pričaonica koje se odvijaju u Dječjem odjelu

30. kolovoza 2019.

Od ponedjeljka 2.9 do do ponedjeljka 9.9. kreću upisi djece u pričaonicu, pričaonicu njemačkog i francuskog jezika. Svi programi su besplatni, a preduvjet je da dijete bude član Knjižnice. Predbilježbe se odvijaju u Dječjem odjelu, na telefon 048/622 – 363 (105) ili e-mail djecji@knjiznica-koprivnica.hr.

  1. Pozivaju se roditelji da djecu predškolske dobi od 3 godine upiši u program Pričaonice. U Pričaonici se čitaju priče, provode logopedske igre, društvene igre, razvijaju se motoričke vještine. Slušajući priču dijete će razviti pozitivan stav prema čitanju što je izuzetno važno za cjelokupno obrazovanje djeteta. Pričaonice se provode svakog ponedjeljka od 16.30 do 18.00 sati.
  2. „Njemačka pričaonica“ namijenjena je djeci od 6 do 10 godina u sklopu koje djeca upoznaju njemački jezik i kulturu, razvijaju jezične vještine i uče kroz glazbu, igru i pokret. Voditeljice su nastavnice njemačkog jezika, a program se odvija svake prve subote u mjeseu od 10.00 do 10.45 sati u Dječjem odjelu.
  3. Francuska pričaonica pod nazivom „Pričamo francuske bajke“ namijenjena je djeci od 5 do 8 godina. Voditeljica je prof. francuskog jezika Ana Maltarić. Tijekom Pričaonice, djeca će, uz francuske priče, upoznavati francusku kulturu te usvajati vokabular vezan za obitelj, životinje, boje, brojeve, hranu i slično. Uz raznolike aktivnosti, primjerene dobi, djeca će na ovoj Pričaonici upoznati jednu novu kulturu, novi jezik te razvijati svoje navike čitanja. Radionica će se održavati svake druge subote u mjesecu od 10.00 do 10.45 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice