Upisi u programe Dječjeg odjela 2017./2018.

28. kolovoza 2017.

Za navedene programe dijete možete predbilježiti u periodu od 1. do 9. rujna 2017. u Dječjem odjelu Knjižnice. Predbilježbe primamo i na telefon 048/622-363 (kućni 105) i e-mailom na djecji@knjiznica-koprivnica.hr. Programi su besplatni, a preduvjet je članstvo djeteta u Knjižnici.

Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane roditelje da djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje upišu u Pričaonicu. Pričaonica se u koprivničkoj knjižnici održava već više trideset godina, a voditeljica je odgajateljica s dugogodišnjom praksom Branka Grudić. Cilj pričaonica je poticanje čitateljskih navika, razvijanje kulture čitanja od najranije dobi te stjecanje navika dolaska u knjižnicu.  U pričaonici se čitaju priče sa svih strana svijeta, djeca međusobno druže i socijaliziraju, provode logopedske igre, brojalice, zagonetke, igraju društvene igre, pjeva, glumi, razvijaju motoričke vještine te razvija pozitivan stav prema čitanju od najranije dobi.

Zainteresirani nam se mogu pridružiti već u rujnu, ponedjeljkom 11., 17. i 25.9.2017. od 16.30 do 18.00 sati.

Njemačka pričaonica

Kroz aktivnosti čitanja, crtanja, bojanja, pjevanje, plesanja, glume, igra, razgovora na njemačkom jeziku cilj programa je zainteresirati i motivirati polaznike pričaonice za njemački jezik i kulturu, poticati multikulturalnost i višejezičnost, unaprijediti jezične vještine, brže i lakše učenje stranog jezika u ranijoj dobi, poticati spontano i slobodno izražavanje, da sudionici nemaju tremu, nelagodu ni predrasude, da uče kroz igru i glazbu. Program je namijenjen djeci od 6 do 10 godina, a planirano je 10 aktivnosti tijekom školske godine nakon kojih će svaki polaznik, na temelju sakupljenih bodova, dobiti potvrdu o sudjelovanju. Voditeljice su nastavnice njemačkog jezika.

Zainteresirani se mogu pridružiti u rujnu, u subotu 9.9.2017. u 10.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice