Upisi u Pričaonicu za predškolce 2016./2017.

30. kolovoza 2016.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane roditelje da svoju djecu predškolske dobi (od 4 godine nadalje) upišu u Pričaonicu. Pričaonica se u koprivničkoj knjižnici održava već više trideset godina, a voditeljica je odgajateljica s dugogodišnjom praksom Branka Grudić. Cilj pričaonica je poticanje čitateljskih navika, razvijanje kulture čitanja od najranije dobi te stjecanje navika dolaska u knjižnicu.  Čitanjem djetetu obogaćuje se njegov rječnik i proširuje njegovo opće znanje, potiče mašta i kreativnost i unapređuje sposobnost slušanja. U pričaonici se:čitaju priče sa svih strana svijeta; djeca međusobno druže i socijaliziraju; provode logopedske igre, brojalice, zagonetke, mozgalice; igraju društvene igre, pjeva, glumi; razvijaju motoričke vještine; razvija pozitivan stav prema čitanju od najranije dobi.

Dijete možete upisati u periodu od 1. do 10. rujna u Dječjem odjelu Knjižnice. Predbilježbe primamo i na telefon 048/622-363 (kućni 105) i e-mailom na djecji@knjiznica-koprivnica.hr. Ovaj program je besplatan, a preduvjet je članstvo djeteta u Knjižnici.
Zainteresirani nam se mogu pridružiti već u rujnu, ponedjeljkom 5., 12., 19. i 26.9.2016. od 16.30 do 18.00 sati i poslušati priče: Cmoljac zna!:gdje stanuje knjižnica (5.9.), Kratkovidna žirafa (12.9.), Bicikl duginih boja (19.9.). Posljednja pričaonica održat će se u suradnji s Udrugom slijepih Koprivničko-križevačke županije s temom „Kako se igraju slijepa djeca?“.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice