Upisi u Pričaonicu 2015./2016.

31. kolovoza 2015.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane roditelje da svoju djecu predškolske dobi (od 4 godine nadalje) upišu u Pričaonicu. Pričaonica se u koprivničkoj knjižnici održava već trideset godina, a voditeljica joj je odgajateljica s dugogodišnjom praksom Branka Grudić. 

Zašto pričaonica? Cilj pričaonica je poticanje čitateljskih navika, razvijanje kulture čitanja od najranije dobi te stjecanje navika dolaska u knjižnicu.  Čitanjem djetetu obogaćuje se njegov rječnik i proširuje njegovo opće znanje, potiče mašta i kreativnost i unapređuje sposobnost slušanja.

U pričaonici se:

     – čitaju priče sa svih strana svijeta

     – djeca međusobno druže i socijaliziraju

     – provode logopedske igre, brojalice, zagonetke, mozgalice…

     – igraju društvene igre, pjeva, glumi

     – razvijaju motoričke vještine 

     – razvija pozitivan stav prema čitanju od najranije dobi

Dijete možete upisati u periodu od 1. do 11. rujna u Dječjem odjelu Knjižnice „Fran Galović“ Koprivnica. Predbilježbe primamo i na telefon 048/622-363 (kućni 105) i e-mailom na djecji@knjiznica-koprivnica.hr. Ovaj program je besplatan, a preduvjet je članstvo djeteta u Knjižnici. 

Pridružite nam se u rujnu ponedjeljkom, 7., 14., 21., i 28.9.2015. od 16.30 do 18.00 sati i poslušajte ove priče: Mali vitez (7.9.) i Hrabrica (21.9.). Gošća pričaonice koja će se održati 14.9. bit će Ivana Behin Šarić, dr.med., a tematika će biti vezana uz Nacionalni dan ambliopije (12.9.). Posljednja pričaonica održat će se u suradnji s Udrugom slijepih Koprivničko-križevačke županije s temom „Kako se igraju slijepa djeca“. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice