Uloga internetskih portala u javnom komuniciranju

5. svibnja 2015.

KOPRIVNIČKA AGORA 21

Tribina „Uloga internetskih portala u javnom komuniciranju“

Rast interneta, jačanje umrežavanja i porast broja informacija iz svih aspekata društvenog života neizbježno utječe na svakodnevicu i život čovjeka. Ovi procesi imaju vrlo snažan utjecaj i na novinarstvo i njegovu transformaciju u internetsko novinarstvo. Uglavnom svi tradicionalni mediji imaju svoje internetske inačice, nastaju novi modeli novinarskih redakcija, informacije se prilagođavaju objavi na internetu. 

Koja je uloga internetskih portala u novonastalom okruženju, kako javnost koristi ove servise, koja je uloga oglašavanja, kakva nam je medijska pismenost i koliko je ona važna u javnom komuniciranju? To su neka od pitanja o kojima će raspravljati gosti tribine: doc. dr. sc. Lidija Dujić, profesorica na Sveučilištu Sjever, urednica i književnica, Mario Kos, vlasnik tvrtke „Kosinus“ i lokalnog portala koprivnica.net i Vedran Vrabec, izvršni urednik i voditelj projekta pressedan.hr, eksperimentalnog portala studenata Sveučilišta Sjever.

Tribina će se održati u srijedu, 13.05.2015. u 18h u Čitaonici tiska na 1. katu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice