Učlanite se u knjižnicu – besplatno!

7. siječnja 2022.
Objava knjižnica Fran Galović

Jedno od najčešćih pitanja s kojima se knjižničari susreću je cijena članarine u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica. Iako je cijena godišnje članarine simbolična, za većinu naših članova ona je potpuno besplatna!

Važnost mogućnosti korištenja knjižnice za sve stanovnike prepoznale su uz Grad Koprivnicu i brojne okolne općine i svake ih je godine sve više.  Grad Koprivnica te općine Gola, Drnje, Molve, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Hlebine, Legrad, Đelekovec i Peteranec za sve stanovnike s prebivalištem na svom području u 2022. godini subvencionirat će članarinu.

Besplatno članstvo imaju i korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.

Pozivamo stanovnike navedenih općina da iskoriste mogućnost besplatnog članstva u Knjižnici te da svakako koriste naše usluge, a malobrojne ostale općine pozivamo da se pridruže ovoj hvalevrijednoj gesti te omoguće isto i svojim stanovnicima.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice