U Knjižnicu i čitaonicu “Fran Galović” Koprivnica stiže donacija iz Veleposlanstva SAD-a

10. rujna 2013.

U srijedu, 11.9.2013. u 11.00 sati Knjižnicu i čitaonicu „Fran Galović“ Koprivnica dolaze predstavnici Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, kako bi joj donirali elektronički čitač u okviru projekta „E-Readers at Your Fingertips“ (Elektronički čitači na dohvat ruke).

Činu primopredaje e-čitača, prvog takvog uređaja potrebnoga za pokretanje nove usluge čitanja elektroničkih knjiga u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, prisustvovat će predstavnici Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije, a u ime donatora gospodina Tim Gerhardson, šef Ureda za odnose s javnošću, njegova zamjenica Elizabeth Blumental i Marija Cvetnić Kopljar, koordinatorica projekta „E-Readers at Your Fingertips“.

Cilj projekta je promoviranje novih tehnologija i korištenje novih medija u obrazovne, kulturne i poslovne svrhe, kao i u slobodno vrijeme. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica odabrana je u Koprivničko-križevačkoj županiji za partnera u ovom projektu. Obveza joj je pružanje platforme za promicanje novih tehnologije, te educiranje korisnika u upotrebi istih.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice