Tribina Libarenje u koprivničkoj knjižnici s Ernestom Fišerom

22. kolovoza 2019.

U petak, 30. 9 . 2019. s početkom u 19.00 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se tribina Libarenje na kojoj će gostovati Ernest Fišer. 

Ernest Fišer (Zagreb, 1943.) suvremeni je hrvatski pjesnik, književni i likovni kritičar, publicist i urednik. Djelujući cijeli život u Čakovcu i Varaždinu, do danas je objavio desetak pjesničkih zbirki i još toliko stručnih i publicističkih knjiga. Dio pjesničkog opusa ostvario je i na kajkavštini. U koprivničkoj knjižnici predstavit će novu zbirku pjesama Trošenje nade (Matica hrvatska, 2019.). Knjiga sadrži izbor najznačajnijih pjesama iz njegova cjelokupnog opusa, potvrđujući kako se radi o jednom od najznačajnijih suvremenih hrvatskih pjesnika, a pogotovo u kontekstu kajkavskog i sjevernohrvatskog pjesništva. Tribinu će voditi Mario Kolar

Organizatori tribine su Umjetnička organizacija Artikulacije i Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica, a program je sufinanciran sredstvima Fonda za kulturu Društva hrvatskih književnika.

Svi zainteresirani su dobrodošli!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice