TJEDAN ZDRAVLJA / Predstavljanje knjige / “kako si? zajedno do odgovora”

29. ožujka 2023.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u srijedu, 5. 4. 2023. u 18 sati u Stručno- znanstvenom odjelu povodom Svjetskog dana zdravlja održat će se predstavljanje knjige „kako si? Zajedno do odgovora“ koja se bavi znanstveno utemeljenim lekcijima o tome kako sustavno raditi na psihološkoj dobrobiti, koju su priredili prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić, mag. psych. Tina Rukavina i mag. psych. Sandro Krašić – članovi i osnivači udruge kako si?.

Na gotovo 300 stranica teksta obrađeno je preko 50 tema povezanih sa psihičkim zdravljem, s mnoštvom korisnih savjeta i tehnika za rad. U knjizi su pokušali objasniti što nam se događa u umu i tijelu kad nas sustignu nevolje te dati znanstveno provjerene informacije i korisne smjernice za različite aspekte naših života.

Poruke koje autori knjige šalju su: „nisi sam/a u tome što doživljavaš, mnogi se nose sa sličnim iskustvima i doživljajima i svaki korak koji napraviš za svoju dobrobit je važan, vrijedan – nakuplja se i čini razliku za tebe: ovo ovdje je lepeza svega što možeš napraviti, po svojim željama, da ti bude bolje.“

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice