TEDxKoprivnicaLibrary na otvorenom

25. kolovoza 2017.

U ponedjeljak, 28.8. u 21 sat u dvorištu Kina i Knjižnice održat će se ljetna TEDxKoprivnicaLibrary projekcija TED govora na temu „Strah od javnog nastupa“

Iskorištavajući lijepo ljetno vrijeme knjižničari se trude svoje ljetne programe preseliti izvan zidova knjižnice pa tako nakon velikog broja radionica i zdravstvenih konzultacija, ljetni programi će završiti u večernjim satima u dvorištu Kina i Knjižnice. U slučaju lošeg vremena program se seli u knjižnicu, a organizatori su se pobrinuli za osvježenja i inspirirajuće teme.

Ovog puta organizatori su odabrali temu „Strah od javnog nastupa“ jer je to problem s kojim se mnogi teško suočavaju točnije neugodno nam je govoriti javno i pred mnoštvom. Strah od javnog nastupa visoko kotira na listi strahova i vrlo je blizu strahu od smrti. Naime, nije nam problem govoriti pred grupom prijatelja jer pretpostavljamo da nam neće zamjeriti moguće pogreške ili će nas pak podržati ukoliko „zapnemo“ jer nas već dobro poznaju i u njihovom se društvu dobro osjećamo. No nitko nas ne priprema za pravi javni nastup. Iz tog su razloga organizatori odabrali upravo ovu temu i pripremili zanimljive TED govore koji će vas potaknuti na razmišljanje i iz kojih ćete sigurno naučiti nešto novo i korisno.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice