SUSRET S NAJČITATELJIMA U 2010. GODINI

14. prosinca 2010.

Već tradicionalno krajem godine u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica odvija se susret s najčitateljima tiskanih i zvučnih knjiga.

U subotu 11. prosinca održan je susret s najčitateljima tiskanih i zvučnih knjiga, odnosno, članovima Knjižnice, koji su tijekom godine posudili (i pročitali ili odslušali) najviše knjiga.

Nagrade i priznanja primili su najčitatelji s Dječjeg odjela u kategoriji slikovnica, dječjih knjiga i knjiga za mlade i odrasli najčitatelji u kategoriji tiskanih knjiga i zvučnih knjiga za slijepe i slabovidne osobe.

Najčitatelji Dječjeg odjela u kategoriji slikovnica su Borna Ladan, Marija Abramović i Ana Lucija Abramović. U kategoriji knjiga za djecu najviše su pročitale Hana Živko i Sara Maljak, u kategoriji knjiga za mlade Matea Eršetić i Valentina Hojski, a najviše zvučnih knjiga posudili su Marko Petrić, Aleksandra Janković i Martina Hunjadi.

S Odjela za odrasle i Stručno-znanstvenog odjela to su: Šumiga Vesna, Ljubica Kovač, Dragica Tot Bodorović, Đurđica Lončarić, Krešo Lukačić, Mladen Šulj i Nikolina Benčak, a u kategoriji slijepih i slabovidnih osoba najviše zvučnih knjiga posudili su: Željko Marinković, Vilma Sigetić, Tomo Jurić, Vlado Brežnjak i Valent Kovačić.

U umjetničkom dijelu programa sudjelovali su učenici Glazbene škole „Fortunat Pintarić“ Adela Antolić (violina), Lucija Kerovec i Lara Domović (flauta).

Tom prigodom gosti Knjižnice nagrađeni su vrijednim knjigama i priznanjima uz dogovor za ponovni susret iduće godine.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice