SUSRET S NAJČITAČIMA

14. prosinca 2009.

Već tradicionalno krajem godine u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica odvija se susret s najčitačima tiskanih i zvučnih knjiga.

U subotu 12. prosinca održan je susret s najčitačima tiskanih i zvučnih knjiga, odnosno, članovima Knjižnice, koji su tijekom godine posudili (i pročitali ili odslušali) najviše knjiga.

Nagrade i priznanja primili su najčitači s Dječjeg odjela u kategoriji slikovnica, dječjih knjiga i knjiga za mlade i odrasli najčitači u kategoriji tiskanih knjiga i zvučnih knjiga za slijepe i slabovidne osobe. Najčitači Dječjeg odjela u kategoriji slikovnica su Borna Ladan, Ana Lucija Abramović i Sara Maljak. U kategoriji knjiga za djecu najviše su pročitale Ivona Matovina, Lorena Lončarić i Nada Colić, u kategoriji knjiga za mlade Monika Krivošija i Nikolina Benčak, a najviše zvučnih knjiga posudile su Aleksandra Janković i Valentina Sara Stručić.

S Odjela za odrasle i Stručno-znanstvenog odjela to su: Ljubica Kovač, Đurđica Lončarić, Ivanka Komljenović, Mladen Šulj, Dragica Tot Bodorović, Krešo Lukačić i Tanja Bratić Bricelj, a u kategoriji slijepih i slabovidnih osoba najviše zvučnih knjiga posudili su: Željko Marinković, Tomo Jurić, Vlado Brežnjak, Vilma Sigetić i Valent Kovačić.

U umjetničkom dijelu programa sudjelovali su učenici Glazbene škole „Fortunat Pintarić“ Petra Širić (harmonika), Dora Vrtiprah (flauta) i duet gitara Vedran Kučić i Jan Samaržija.
Tom prigodom gosti Knjižnice nagrađeni su vrijednim knjigama i priznanjima uz dogovor za ponovni susret iduće godine.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice