Suradnja Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica i Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici

23. siječnja 2015.

Suradnja Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica i Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici u promociji knjige i filma Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao nastavlja se nagradnom igrom. 

Danas, 23.1.2015., u 12:00 sati u kinu „Velebit“  izvučeno je deset dobitnika kinoulaznice za film „Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao“ od 47 korisnika knjižnice koji su posudili i pročitali knjigu. Izvlačenju su bili prisutni predstavnici POU Koprivnica Maja Holek i Krešimir Štefanić te predstavnik Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Petar Lukačić,  a dobitnike je izvukao kinooperater Ljuban.  Film „Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao“  je na programu kina „Velebit“ od 22. do 27.siječnja u 18:00 sati. Dobitnici su osobno obaviješteni o nagradi. Svoju ulaznicu moći će podići na blagajni kina prije projekcije. 

Osvrt Čitateljskog kluba za mlade možete pročitati na sljedećoj poveznici http://www.knjiznica-koprivnica.hr/knjiznica/default_citateljski.asp?sid=5446
 

I za kraj – čitajte knjigu i gledajte film!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice