Sudjelujte u foto-natječaju bibliobusa i osvojite nagradu!

15. listopada 2020.
Ikona bibliobus

Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica treću godinu za redom provodi fotografski natječaj pod nazivom „Uhvaćeni u čitanju“, s ciljem poticanja čitanja radi zabave i među našim odraslim korisnicima. Kao i dosad, natječaj će se provoditi u Mjesecu hrvatske knjige. Ovogodišnja je manifestacija posvećena planetu Zemlji povodom 50. obljetnice obilježavanja Dana planeta Zemlje, a održava se pod motom Razlistaj se!

Fotografski natječaj počinje 15. listopada i traje do 15. studenog 2020. godine, a mogu sudjelovati odrasli korisnici Bibliobusne službe. Dvije najbolje fotografije bit će nagrađene, a odabrat će ih djelatnici Bibliobusne službe. Pri odabiru najboljih fotografija ocjenjivat će se kreativnost, originalnost i pogođen moto Mjeseca hrvatske knjige.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u natječaj te da tijekom listanja knjiga kroz medij digitalne fotografije razlistaju svoju kreativnost i pokažu jednu ili više osoba tijekom čitanja. Fotografije u skladu s motom Razlistaj se! mogu pokazivati i prirodni ambijent, načine osvještavanja važnosti očuvanja planeta Zemlje i brige o okolišu ili slično. Fotografije u digitalnom obliku šalju se najkasnije do 15. studenog na e-adresu bibliobus@knjiznica-koprivnica.hr uz naznaku „Uhvaćeni u čitanju“ s podatcima koje prikupljamo u svrhu odabira najboljih fotografija: ime i prezime autora fotografije, adresa i broj telefona. 

Fotografije koje odaberemo kao najbolje objavit ćemo na mrežnim stranicama Knjižnice i društvenim mrežama Bibliobusne službe, uz prethodno obavještavanje autora. Pozivamo sudionike natječaja da se upoznaju s našim Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka, koji je dostupan na te da pravovremeno ishode svaku potrebnu privolu za fotografiranje kako bi  zadovoljili Opću Uredbu o zaštiti osobnih podataka.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice