Studiji i studiranje – kako se snaći?

12. srpnja 2018.

Na pitanje kako se snaći u odabiru studija i studiranju knjižničari iz Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica odgovaraju: „Lako…ako se dobro pripremite! Sve što Vas zanima o određenim studijima i o studentskom životu pitajte – studente!“.


Konzultacije srednjoškolaca sa studentima Studiji i studiranje – kako se snaći? novost su u ljetnoj ponudi koprivničke Knjižnice. Studenti različitih studijskih grupa i fakulteta – stipendisti Grada Koprivnice koji će u prijepodnevnim satima, od 8 do 12, prodavati otpisane knjige na terasi ispred knjižnice ili će u slučaju lošeg vremena biti uključeni u rad u prostorima Knjižnice, podijelit će iskustva i praktične savjete o svojim studijima i studentskom životu sa zainteresiranim budućim studentima – brucošima i srednjoškolcima, kao i njihovim roditeljima.

Raspored konzultacija o pojedinim studijima dostupan je u privitku, na internetskoj stranici www.knjiznica-koprivnica.hr kao i na Facebook stranici  Knjižnice https://www.facebook.com/KnjiznicaFranGalovicKoprivnica/.
Zbog mogućih promjena u rasporedu preporučujemo provjeru rasporeda pozivom na tel. 622-131.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice