Sretan rođendan! – Kako slaviti?

16. listopada 2013.

– uz petu obljetnicu Pričaonice za bebe i malu djecu

U subotu, 19. listopada 2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica obilježit će se peta obljetnica Pričaonice za bebe i malu djecu do 3 godine i to prigodnom pričaonicom pod nazivom „Sretan rođendan! – Kako slaviti?“.

U pet godina provođenja program je postao vrlo popularan među roditeljima s malom djecom tako da je u pričaonicama sudjelovalo preko 450 mališana i zabilježeno preko 3200 posjeta (u prosjeku 65 posjeta po održanoj pričaonici). O tome kako slaviti s najmlađima, stvoriti toplo, ugodno i slavljeničko okruženje govorit će odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta dok će knjižničarka Danijela Petrić predstaviti priručnike za roditelje na tu temu te slikovnice.
Zbog velikog interesa promijenjen je model izvođenja programa. Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu. Kako bi se izbjegle gužve zbog velikog interesa, a u cilju dobrog osjećaja i komocije svakog djeteta, ograničen je broj posjeta djece jednoj grupi, dok će se ostali zainteresirani moći pridružiti narednoj grupi. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program jest da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice