Sretan rođendan, Harry Potter! / Ciklus programa za mlade: Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu

7. srpnja 2021.
Sretan rođendan Harry Potter
Sretan rođendan Harry Potter

U sklopu novog ciklusa programa za mlade u našoj Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica pod nazivom „Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu“ održane su već dvije proljetne radionice, a slijedi nam ljetna radionica, i to s temom rođendana Harryja Pottera koji se obilježava 31. srpnja, a ujedno je i datum rođenja autorice serijala, J. K. Rowling.

Ljetna radionica će se održati u Makerspaceu na 1. katu Knjižnice u utorak, 13. srpnja 2021. godine od 17 do 19 sati, a kao i dosad, namijenjena je uzrastu od 11 do 19 godina (viši razredi osnovne škole i srednja škola).

S obzirom na to da je u skladu s epidemiološkim mjerama broj sudionika još uvijek ograničen, potrebno je da se svi zainteresirani za sudjelovanje unaprijed prijave na adresu e-pošte ljiljana@knjiznica-koprivnica.hr, broj telefona 048/622-363 (kućni 104) ili broj mobitela 099/658-54-35. Prijave traju do 12. srpnja ili do popune kapaciteta.

Na radionici ćemo izrađivati čarobne štapiće od prirodnih materijala i origami kutijice za poklone od starog papira, ukrašavat ćemo balone i printati motive iz svijeta Harryja Pottera pomoću 3D printera. Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje Harryja Pottera željne zabave i usvajanja novih vještina da se pridruže proslavi rođendana Harryja Pottera u Knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice