#SFantasticnoLjeto – Instagram natječaj za mlade

12. srpnja 2019.

#SFantastičnoLjeto – Instagram natječaj za mlade od 13 do 19 godina za najbolju fotografiju inspiriranu knjigama znanstvene fantastike i fantastike odvija se u razdoblju od 15. srpnja do 31. kolovoza 2019. Kreativni natječaj provodit će se na Instagram stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica (@knjiznica_fran_galovic), a u njemu mogu sudjelovati mladi u dobi od 13 do 19 godina koji na društvenoj mreži Instagram objave autorsku fotografiju na kojoj se vidi kako se opuštaju i uživaju u čitanju romana fantastike i znanstvene fantastike tijekom ljeta. Navedenu fotografiju korisnici uz kratki opis trebaju označiti hashtagom #SFantasticnoLjeto i skupljati „lajkove“. Nagrađujemo 3 korisnika čije će fotografije prikupiti najviše „lajkova“! U organizaciji natječaja uz Knjižnicu sudjeluje i Hrvatsko čitateljsko društvo – Ogranak Koprivnica, a sva pravila kreativnog natječaja pročitajte u nastavku.


Pravila kreativnog natječaja

#SFantasticnoLjeto – Instagram natječaj za mlade od 13 do 19 godina za najbolju fotografiju inspiriranu knjigama znanstvene fantastike i fantastike

Ustanova i sjedište priređivača
Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica,Zrinski trg 6, 48000 Koprivnica, Hrvatska, OIB: 82278819336 (u daljnjem tekstu „Priređivač“) priređuje i organizira kreativni instagram natječaj za najbolju fotografiju inspiriranu knjigama znanstvene fantastike i fantastike.
Ovaj kreativni natječaj nije ni na koji način sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama.

Naziv kreativnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja
Naziv kreativnog natječaja je “#SFantasticnoLjeto – Instagram natječaj za mlade od 13 do 19 godina za najbolju fotografiju inspiriranu knjigama znanstvene fantastike i fantastike“ (u daljnjem tekstu „Kreativni natječaj“). Kreativni natječaj odvija se na području Republike Hrvatske u razdoblju od 15. srpnja do 31. kolovoza 2019.
Kreativni natječaj provodit će se na Instagram stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica (@knjiznica_fran_galovic).
Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije do 10. rujna 2019. na web stranici Priređivača.

Svrha Kreativnog natječaja
Poticanje čitanja iz zadovoljstva kod mladih i promidžba Instagram profila Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica kao Priređivača Kreativnog natječaja.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju
U Kreativnom natječaju pravo sudjelovanja imaju mladi u dobi od 13 do 19 godina koji posjeduju Instagram profil.

Kako sudjelovati u Kreativnom natječaju
U Kreativnom natječaju sudjeluju korisnici koji na društvenoj mreži Instagram objave autorsku fotografiju na kojoj se vidi kako se opuštaju i uživaju u čitanju romana fantastike i znanstvene fantastike tijekom ljeta.
Navedenu fotografiju korisnici trebaju označiti hashtagom #SFantasticnoLjeto pod uvjetima korištenja koje definira Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Instagram profila. Uz navedeni hashtag potrebno je napisati i kratki opis fotografije.
Korisnici tijekom trajanja Kreativnog natječaja mogu objaviti neograničen broj svojih fotografija označenih s #SFantasticnoLjeto, ali pojedini korisnik može osvojiti samo jednu nagradu. Datum objave fotografija ne smije biti stariji od datuma početka Kreativnog natječaja, dakle 15. srpnja 2019. Sve fotografije objavljene prije navedenog datuma bit će isključene iz Kreativnog natječaja.
Sudionici Kreativnog natječaja objavom fotografije potvrđuju da ona predstavlja njihovo autorsko djelo te da nije preuzeta s internetskih stranica, društvenih mreža ili drugih izvora.
Fotografije za koje postoji sumnja da nisu autorske ili da su preuzete s internetskih stranica ili drugih izvora, Priređivač je ovlašten isključiti iz Kreativnog natječaja.
Sadržaji koji su neadekvatni (uvredljivog su sadržaja, ne odgovaraju temi Kreativnog natječaja i sl.) bit

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice