Šesti „Filozofski cafe za odrasle“ – Ima li života prije smrti?

24. svibnja 2019.

U petak 31.5.2019. u 17.00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se šesti po redu Filozofski cafe za odrasle u suradnji s Mudrim drvetom – obrtom za poučavanje, savjetovanje i usluge. 

Filozofski cafe je jedan od oblika filozofske rasprave i za one koji nemaju filozofsko obrazovanje, a jedini uvjet za sudjelovanje je da su osobe otvorene za kritičko promišljanje o raznim temama. Program će voditi prof. Sanja Suton, a tema o kojoj će se raspravljati ovaj put je potaknuta knjigom Roberta Torrea koja je predstavljena u knjižnici ove srijede „Ima li života prije smrti?“ – na samom predavanju autor je rekao da života prije smrti ima, ali da ga rijetki žive stoga vjerujemo da će rasprava biti vrlo zanimljiva.

Kako smo istaknuli u samom naslovu ovo je već šesti put da se ovakav oblik rasprave organizira u koprivničkoj knjižnici, a svaki puta se u dinamičnim raspravama sudionici dotiču široke lepeze pitanja iz raznih područja ljudskog znanja i uloge obrazovanja, medija, suosjećanja i slično, ali u suštini o upoznavanju i prihvaćanju  „Različitog“ ili „Drukčijeg“.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno se prethodno prijaviti, a prijave traju do 30.5.2019. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje možete se prijaviti u Odjelu za odrasle u knjižnici, telefonom na broj 048/622-363 kućni 108 ili e-mailom na petar@knjiznica-koprivnica.hr

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice