Rezultati kreativnog natječaja #SFantasticnoLjeto – Instagram natječaj za mlade od 13 do 19 godina

10. rujna 2019.

#SFantasticnoLjeto – Instagram natječaj za mlade od 13 do 19 godina za najbolju fotografiju inspiriranu knjigama znanstvene fantastike i fantastike

#SFantastičnoLjeto – Instagram natječaj za mlade od 13 do 19 godina za najbolju fotografiju inspiriranu knjigama znanstvene fantastike i fantastike trajao je od 15. srpnja do 31. kolovoza 2019., a provodio se na Instagram stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica (@knjiznica_fran_galovic). U natječaju su mogli sudjelovati mladi u dobi od 13 do 19 godina koji su na društvenoj mreži Instagram objavili autorsku fotografiju na kojoj se vidi kako se opuštaju i uživaju u čitanju romana fantastike i znanstvene fantastike tijekom ljeta.

Nagrađujemo 3 korisnika čije su fotografije prikupile najviše „lajkova“. Zbog izrazite kreativnosti i truda odlučili smo nagraditi i 4. korisnika utješnom nagradom!

Autore nagrađenih fotografija molimo da se u roku od 2 dana jave na e-mail ida@knjiznica-koprivnica.hr kako bi dostavili podatke potrebne za preuzimanje nagrada. U organizaciji natječaja uz Knjižnicu sudjelovalo je i Hrvatsko čitateljsko društvo – Ogranak Koprivnica.

Čestitamo svima koji su sudjelovali u ovom nagradnom natječaju i pozivamo i druge da uživaju čitajući!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice