Rezultati akcije „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca“

19. siječnja 2015.

Akcija „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca“ završila je 31.12.2014. godine. Kao što je poznato, Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica pokrenula ju je početkom prosinca kako bi pomogla pri prikupljanju knjižne građe za spomenute školske knjižnice. Akciji se moglo priključiti na tri načina: donacijom kupljene knjige („Šareni dućan“ dao je 20% popusta), donacijom vlastite knjige ili novčanom donacijom na žiro račune školskih knjižnica. 

Donatori su kupljenu ili vlastitu građu mogli donijeti u Dječji odjel Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica. U akciji je sudjelovalo 14 donatora i prikupljeno je 86 jedinica građe. Većina građe odnosi se na vlastite, uščuvane knjige, a manji dio na nove knjige. Osim dječjih knjiga i lektira, donirane su i knjige za odrasle i stručne knjige. Te su knjige namijenjene budućoj narodnoj knjižnici koja će se otvoriti ove godine u Gunji, u Mjesecu hrvatske knjige. Sve će knjige biti poslane u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci koja će knjige proslijediti potrebitim knjižnicama.

Zahvaljujemo svim donatorima koji su se uključili u akciju „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca“. Svaka je knjiga dragocjena i od velike pomoći novoobnovljenim školskim knjižnicama, kao i budućoj narodnoj knjižnici u Gunji. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice