Radno vrijeme Knjižnice i upute za korištenje usluga od 1. 6. 2020.

29. svibnja 2020.

Obavijest korisnicima o radnom vremenu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od 1. 6. 2020. i upute za korištenje usluga

Od ponedjeljka 1. 6. 2020. godine Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica radi prema novom radnom vremenu za korisnike.

Novo radno vrijeme:

  • Od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati
  • Prve tri subote u mjesecu od 8 do 13 sati

Korisnici mogu u skladu s posebnim uputama ulaziti u prostor knjižnice kroz uobičajeni ulaz u haustoru te koristiti usluge posudbe i povrata građe, učlanjivanja u knjižnicu, međuknjižnične posudbe i predavati zahtjeve za pretraživanje literature.
Čitaonica tiska ostaje zatvorena do daljnjeg, ali učenici i studenti mogu koristiti studijsku čitaonicu u Stručno-znanstvenom odjelu u svrhu učenja za ispite, državnu maturu i sl. i prema posebnim pravilima.

Preporučujemo da se knjižnična građa naručuje unaprijed putem aplikacije, e-maila, telefona ili društvenih mreža. Korisnicima nije dozvoljen ulazak među police u knjižnici i samostalno traženje građe, knjižničari će donijeti potrebnu građu. Knjige koje se vraćaju odlažu se u kutiju ispred pulta i idu u karantenu na 72 sata te potom razdužuju.

Molimo korisnike da se prilikom dolaska obavezno pridržavaju uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih uz održavanje socijalne distance, korištenja dezinfekcijskih sredstava, zaštitnih maski i drugih sredstava zaštite. Korisnike koji imaju povišenu temperaturu ili su bolesni molimo da ne dolaze u Knjižnicu ili Bibliobus zbog zaštite zdravlja drugih korisnika i osoblja.

Knjižničari će se kao i uvijek truditi pružiti uslugu kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, no pozivamo korisnike da budu strpljivi i da se pridržavaju navedenih uputa. Za sve izmjene i dodatne informacije pozivamo korisnike da prate naše obavijesti na službenoj internetskoj stranici i društvenim mrežama Knjižnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice