Radionice Mudrog drveta u siječnju

28. prosinca 2018.

      „Mudro drvo“ obrt je za poučavanje, savjetovanje i usluge, a tijekom siječnja u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica priprema dvije radionice. Prva, pod nazivom „Jesu li ti sve ovce na broju?“ radionica je logike za djecu od 9 do 12 godina. Ciljevi ove radionice su: pomoći djeci da razvijaju logičko mišljenje i prosuđivanje te im dati pozitivna sredstva za rješavanje konflikta. Kroz jednostavne primjere i ilustracije djeca će se upoznati s općim pogreškama u zaključivanju, ali i s osnovnim pojmovima iz logike. Radionica će se održati u ponedjeljak, 7. siječnja 2019. u 11 sati u Knjižnici. 

Druga radionica je Tečaj učenja, pamćenja i koncentracije. Radi se o radionici koja spaja metodiku, psihologiju i neuroznanost i namijenjena je djeci od 3. do 8. razreda. Ciljevi Tečaja učenja, pamćenja i koncentracije su: učiti kako učiti kvalitetno, organizirati vrijeme učenja, učiti samostalno. Tim „Mudrog drveta“ ističe kako su neke od tema ovog tečaja zaboravljanje, prisjećanje, razmaci među ponavljanjem gradiva, pamćenje na „vrhu jezika“… To su samo neke od tema o kojima se razgovara, a kojima se polaznike usmjerava na učinkovitije tehnike učenja školskoga gradiva. Radionica će se održati u petak, 11. siječnja 2019. godine u 11 sati.

 Za sudjelovanje u radionicama potrebno je prijaviti se: osobnim dolaskom u Knjižnicu, pozivom na 048/622-363 (106) ili mailom na djecji@knjiznica-koprivnica.hr. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice