Radionica za mlade / Božić u Hogwartsu”

3. prosinca 2021.
Božić u Hogwartsu
Božić u Hogwartsu

U subotu, 11. prosinca 2021. na redu je posljednja ovogodišnja radionica iz ciklusa programa za mlade u našoj Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica pod nazivom „Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu“.

Specijalna blagdanska radionica pod nazivom „Božić u Hogwartsu“održat će se u Makerspaceu na 1. katu Knjižnice u dva termina, od 9.00 do 10.30 sati te od 11:00 do 12.30 sati. Namijenjena je djeci i mladima od 11 do 19 godina (viši razredi osnovne škole i srednja škola).

Broj sudionika na radionici zbog epidemioloških mjera i dalje je ograničen pa je za sudjelovanje obavezna prijava. Zainteresirani trebaju ispuniti online prijavnicu na  poveznici https://forms.gle/WWKAQYH9QDQyedCR7  do četvrtka, 9. prosinca 2021. godine. Prijave se primaju do popune kapaciteta, a svi prijavljeni bit će e-mailom obaviješteni je li njihova prijava prihvaćena i u koji termin trebaju doći. Napominjemo još da sukladno važećim mjerama zaštite od bolesti Covid-19, osobe starije od 16 godina, ako žele sudjelovati u radionici, trebaju posjedovati EU digitalnu  COVID potvrdu.

Pozivamo sve ljubitelje Harryja Pottera da nam se pridruže!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice