RADIONICA “KNJIŽNIČNE USLUGE ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE U NARODNIM KNJIŽNICAMA”

2. studenoga 2010.

U petak, 26. studenog 2010. (10-15 sati) u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica, Zrinski trg 6, održat će se predavanje i radionica «Knjižnične usluge za slijepe i slabovidne osobe u narodnim knjižnicama».

Tečaj se održava u okviru redovnog programa Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara za 2010. godinu (Modul II: Knjižnične službe i usluge; tečaj II.10.)

Sudjelovanje se prijavljuje neposredno CSSU-u putem prijavnice dostupne na http://www.nsk.hr/cssu/., te na e-mail adrese Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica info@knjiznica-koprivnica.hr ili ljiljana@knjiznica-koprivnica.hr

Predavanje i radionica namijenjeni su knjižničarima onih knjižnica koje planiraju uvođenje knjižnične usluge za slijepe i slabovidne ili već obavljaju ovu uslugu i žele povećati svoje kompetencije za kvalitetno pružanja usluge i korištenja opreme i građe za slijepe i slabovidne, ta za dalji razvoj i održanje usluge.
Osobito pozivamo da se zajedno s knjižničarima u radionicu uključe aktivisti gradskih i županijskih udruga slijepih, kako bi u suradnji sa svojim mjesnim knjižnicama kao potencijalni korisnici sudjelovali u osmišljavanju i organiziranju knjižnične usluge za osobe s oštećenim vidom.
Dobrodošli su i svi ostali zainteresirani polaznici, iz knjižnica ili iz drugih ustanova koji se u svom poslu susreću sa slijepim i slabovidnim osobama.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice