RADIONICA “KNJIŽNICE I DRUŠTVENI MEDIJI”

6. ožujka 2013.

Knjižnica i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica u suradnji sa Centrom za stalno stručno usavršavanje knjižničara iz Zagreba (www.nsk.hr/cssu) i Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja PORA Koprivnica organizira 15. ožujka 2013. predavanje i radionicu za knjižničare na temu “Knjižnice i društveni mediji”.
Radionica će se održati u informatičkoj učionici Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORA Koprivnica, na Florijanskom trgu 4 u Koprivnici, od 10:00 sati do 14:00 sati, a voditeljica je prof. Dorja Mučnjak, dipl. knjižničarka.
Ovaj program stručnog usavršavanja namijenjen je knjižničarima iz svih vrsta knjižnica, informacijsko-dokumentacijskim stručnjacima, kao i svima zainteresiranima.
Neke od tema koje će se obraditi su: društvena mreža Facebook kao komunikacijski i kolaboracijski alat u knjižnicama, načini korištenja društvenih mreža u knjižnicama, pregled glavnih etičkih i pravnih načela korištenja društvenih mreža, zaštita privatnosti na društvenim mrežama, postupak otvaranja profila ili stranice na Facebooku i druge. Po završenom tečaju od polaznika se očekuje da prepoznaju potrebu za novim komunikacijskim kanalima poput društvene mreže Facebook te sami otvore i administriraju profil na toj mreži.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice