RADIONICA “KNJIŽNICE I DRUŠTVENI MEDIJI”

15. ožujka 2013.

Knjižnica i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica u suradnji sa Centrom  za stalno stručno usavršavanje knjižničara iz Zagreba (www.nsk.hr/cssu) i Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja PORA Koprivnica organizira 15. ožujka 2013. stručno usavršavanje za knjižničare na temu “Knjižnice i društveni mediji”. 
Voditeljica radionice je prof. Dorja Mučnjak, dipl. knjižničarka, a radionica će se održati u informatičkoj učionici Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORA Koprivnica, na Florijanskom trgu 4 u Koprivnici, od 10:00 sati do 14:00 sati. 
Tijekom radionice koja je namijenjena knjižničarima iz svih vrsta knjižnica,  osobito narodnih i školskih, kao i informacijsko-dokumentacijskim stručnjacima te svima zainteresiranima, obradit će se neke od sljedećih tema: društvena mreža Facebook kao komunikacijski i kolaboracijski alat u knjižnicama, načini korištenja društvenih mreža u knjižnicama, pregled glavnih etičkih i pravnih načela korištenja društvenih mreža, zaštita privatnosti na društvenim mrežama, postupak otvaranja profila ili stranice na Facebooku i druge. 
Po završenom tečaju od polaznika se očekuje da prepoznaju potrebu za novim komunikacijskim kanalima poput društvene mreže Facebook te sami otvore i administriraju profil na toj mreži.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice