Radionica igre i zabave / Kako pronaći čarobne knjige o vilama i vilenjacima?

4. studenoga 2021.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, u prostoru Makerspacea na prvom katu, u petak 12.11.2021. u 18.00 sati održat će se Radionica igre i zabave namijenjena djeci od 7 do 11 godina pod nazivom „Kako pronaći čarobne knjige o vilama i vilenjacima?“.

Četvrta radionica iz ciklusa radionica „Neobično putovanje jedne čarobne knjige“ obuhvaća putovanje i avanture čarobne knjige od trenutka nastajanja do njezinog dolaska i boravka u knjižnici. Svatko od nas ima različite interese i hobije te ovisno o vlastitim interesima traži i čita one knjige s kojima se osjeća ispunjeno i sretno. Upravo stoga svatko ima svoju „čarobnu“ knjigu koja mu u potpunosti odgovara i čini ga zadovoljnim. Zato ćemo u ovoj radionici tražiti slikovnice i knjige o različitim predmetima i temama koje se inače čuvaju i smještene su na raznim mjestima u prostoru Dječjeg odjela knjižnice. Još ćemo otkriti kako se podaci o knjigama o jednoj određenoj temi ili predmetu mogu pretražiti u online katalogu knjižnice te ćemo uz igru, slikanje i druženje upoznati neka nova knjižničarska znanja i vještine koje pomažu da se snađemo u moru dječjih slikovnica i knjiga i izaberemo baš onu pravu koja čeka upravo na nas.

Ponovo se družimo i igramo otkrivajući nove stvari o knjigama i knjižnicama!

Pozivamo djecu da nam se pridruže u zabavnim radionicama, a zbog ograničenog broja posjetitelja i pridržavanja epidemioloških mjera, za sudjelovanje je potrebna prijava u Dječjem odjelu na e-mail: djecji@knjiznica-koprivnica.hr ili na tel: 048/622-363 (105) do srijede, 27. 10. 2021.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice