Radionica igre i zabave / Čarobna knjiga i ja

9. prosinca 2021.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, u prostoru Makerspacea na prvom katu, u četvrtak 16.12.2021. u 18 sati održat će se Radionica igre i zabave namijenjena djeci od 7 do 10 godina pod nazivom „Čarobna knjiga i ja“.

U ovoj radionici družit ćemo se s knjigom naslova „Dobro stablo“ autora Shela Silversteina. Ova čarobna i zanimljiva knjiga ujedno je i priča o prijateljstvu i ljubavi jednog dječaka i stabla. Dobro stablo govori, između ostalog, o sreći, nesebičnosti i sebičnosti, davanju i uzimanju, kao i o mnogim drugim osjećajima koje ćemo kroz čitanje, slikanje i igru otkrivati tijekom radionice. Nadalje svi zajedno još otkrivamo što je to davanje i pomaganje prijateljima i što je to prijateljstvo. A uz pomoć mašte pronaći ćemo druge moguće načine završetke ove priče o prijateljstvu dječaka i stabla. Svakome svakako želimo da pronađe svoju čarobnu knjigu uz koju će se osjećati ispunjeno i u njoj pronaći najviše vrijednosti i dobre osjećaje koje su toliko važni za sretan život.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Broj sudionika na radionici zbog epidemioloških mjera i dalje je ograničen pa je za sudjelovanje obavezna prijava u Dječjem odjelu:
E-mail: djecji@knjiznica-koprivnica.hr
Tel: 048/622-363 (kućni 105)
Mobitel: 095 658 5433

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice