Putopisno predavanje Slavena Škrobota „Australijom bez koraka“ – OTKAZANO

11. studenoga 2020.
Slaven Škrobot u Australiji

U utorak 17. 11. 2020. s početkom u 18 sati u koprivničkoj knjižnici putopisno predavanje održat će Slaven Škrobot koji će posjetitelje povesti na putovanje po Australiji.

Predavanje nosi naslov „Australijom bez koraka“ jer je Slaven proputovao Australiju u invalidskim kolicima čime je njegov pothvat bio puno zahtjevniji. Slaven je prije 11 godina prilikom skoka u more udario u svog prijatelja te je nakon tog udarca postao tetraplegičar i njegov se život preselio u invalidska kolica sa samo 23 godine. Nakon terapija i suočavanja s novonastalom situacijom, Slaven je odlučio da se neće povući u sebe već je poželio putovati te su zbog toga iza njega mnogobrojna putovanja u invalidskim kolicima. Obišao je pola Europe, Tanzaniju, Maroko, Jordan i nedavno Australiju u kojoj je proveo mjesec i pol o čemu ćemo sve saznati na predavanju.

O sebi kaže: Trenirao sam razne sportove, a najviše sam volio odbojku, nogomet i tenis. Često se znam pitati gdje bih sada bio i kako bih igrao da nisam nastradao. No, kada vam se život preokrene u jednoj sekundi i dođete u situaciju da sami ne možete uzeti čašu soka, onda je vrlo teško naći nešto što će vas ispunjavati. Ja sam svoj mir pronašao u glazbi, koncertima i putovanjima.

Predavanje će biti organizirano u skladu s epidemiološkim mjerama, otvoreno je za sve zainteresirane, no molimo posjetitelje da svoj dolazak prethodno najave u Odjelu za odrasle bilo osobno, telefonom na 622 363 (kućni 108) ili e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr jer je broj mjesta ograničen.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice