Putopisno predavanje / Patricia Lacković „Maroko i savjeti za jeftinija putovanja“

8. lipnja 2022.

U srijedu 15. 6. 2022. godine u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica putopisno predavanje „Maroko i savjeti za jeftinija putovanja“ održat će Patricia Lacković.

Patricia Lacković do sada je posjetila šezdesetak zemalja svijeta, govori ili razumije pet stranih jezika, magistra je pedagogije i portugalskog jezika i književnosti, a radi i kao turistički pratitelj već dugi niz godina. Aktivna je u Centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu – P4 gdje vodi Putujmo u P4 (putopisna predavanja). Oduvijek je puno toga željela i bila je svestrana, a prije 10 godina kod nje se rodila velika ljubav prema putovanjima. Obožava glazbu, vidikovce, zalazak sunca, kokos, čokoladu, životinje.

Tijekom ovog putopisnog predavanja Patricia će vas povesti u Maroko, kraljevinu koja graniči s Alžirom i teritorijem Zapadne Sahare te sadrži španjolske enklave Ceutu i Melillu. Izlazi na Sredozemno more i Atlantski ocean. Službena religija je islam, a ima i dva službena jezika (arapski i berberski) te je s oko 37 milijuna stanovnika 4. arapska zemlja po broju stanovnika, iza Egipta, Sudana i Alžira.

Osim što će vas upoznati s manje poznatim i egzotičnim ljepotama Maroka, Patricia će vam dokazati da se putovati može vrlo povoljno. Kako? Dođite i saznajte!

Veselimo se vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice