Putopisno predavanje: Moj put Camino, Irena Kovačić

11. veljače 2021.
Irena Kovačić Moj put Camino

U srijedu 17. 2. 2021. godine u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Koprivničanka Irena Kovačić održat će putopisno predavanje i predstaviti knjigu „Moj put Camino“.

Irena Kovačić, predsjednica županijske Obrtničke komore i vlasnica obrta “Svijet mašte”, 2019. je godine prehodala 800 kilometara poznatog hodočasničkog puta Camino de Santiago, a godinu dana nakon toga napisala je putopis “Moj put Camino”. U ovom je putopisu odlučila podijeliti svoje iskustvo s putovanja koje je trajalo 31 dan i za koje se jako dugo pripremala. Na put je krenula 19. ožujka iz mjesta Saint-Jean-Pied-de-Port na jugozapadu Francuske, a 18. travnja stigla je u španjolsku Santiago de Compostelu prehodavši “francuski put” (Camino francés), jednu od najpopularnijih ruta dugoprugaške staze Camino de Santiago. Svoje će iskustvo rado podijeliti s publikom.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (108). Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice