Putopisno predavanje Gorana Parabića „80 dana Latinske Amerike – od Meksika do Perua“

2. ožujka 2018.

U srijedu, 7. ožujka 2018. u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Goran Parabić, mladi Ludbrežanin zaljubljen u glazbu i putovanja, održat će putopisno predavanje „80 dana Latinske Amerike – od Meksika do Perua“.

Putovanje je trajalo oko dva i pol mjeseca, a na predavanju će se dotaknuti svojih avantura, spoznaja i doživljaja.
Potaknut željom za avanturom i odlaskom u nepoznato odlučio se na svoj najveći pothvat u svojoj 21. godini. Kako sam kaže, Latinska Amerika ga je dugo privlačila i kada je ugledao karte za drugi kontinent za cijenu od oko 1000 kuna, nije trebao dugo razmišljati. Govorit će o Meksiku i piramidama Teotihuacana, Ekvadoru i pet tjedana volontiranja na obali Pacifika, divotama Kolumbije i nepromišljenom prelasku granice po noći, o trodnevnom putovanju teretnim brodom do Perua te o nekoliko tjedana života u Amazonskoj prašumi.

Svima koji su željni povoljnih putovanja objasnit će kako doći do jeftinih avionskih karata, kako isplanirati put na duže razdoblje te kako volontirati po svijetu za smještaj i hranu koji predstavljaju 2 od 3 najveća troška na putu.

Svi zainteresirani dobrodošli su!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice