Prva radionica izrade digitalnih slikovnica: “Čarobnjak Gordon”

13. travnja 2018.

POZIV NA 1. RADIONICU U SKLOPU PROJEKTA  „PRINCEZA NA KRAJU SVIJETA“ – INOVATINVNO I KREATIVNO POTICANJE ČITANJA U DIGITALNOM OKRUŽENJU

U subotu, 12.5.2018. u 10.00 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ održat će se prva radionica izrade digitalnih slikovnica na temu „Čarobnjak Gordon“. Radionica će se održati u sobi za sastanke na 1. katu pod voditeljstvom odgojiteljice, spisateljice i ilustratorice za djecu Ivane Kranželić.

Radionice izrade digitalnih slikovnica imaju u cilju pobuditi maštu i kreativnost kod djece, upoznati ih sa zavičajnom kulturom i baštinom te im približiti lokalne mitove i legende. Također, oni će dobiti priliku razviti svoje digitalne kompetencije jer će moći sudjelovati u prenošenju scenografije, likova i priče koju sagrade na digitalnu platformu Knjižnice gdje ćemo na kraju moći vidjeti njihov gotov rad – digitalnu slikovnicu „Čarobnjak Gordon“. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 9.5.2018. na e – mail: valentina@knjiznica-koprivnica.hr, petra@knjiznica-koprivnica.hr, u Dječjem odjelu knjižnice ili na broj 622-363 (kućni 106 ili 115). 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice