Prostor za vas / Zvjezdana Trgovčević

16. listopada 2020.
Ikona knjižnice

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 15. 10. do 1. 11. svoje likovne radove predstavlja Zvjezdana Trgovčević.

Zvjezdana Trgovčević radi u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica već 15 godina. Voli čitati od malena i sretna je što radi posao koji voli i koji ju ispunjava. Osim čitanja, voli izrađivati razne kreativne predmete, jer ju to opušta i uvijek smisli nešto novo. Voli istraživati, putovati i stalno usavršavati svoje znanje.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima. Cilj je ovog novog programa potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice